En garantili 2 cnc kayar otomat incelemesi

Wiki Article



İsviçre Otomatik torna tezgahları olarak da piyasada bilinen CNC Kayar OtomatTorna Tezgahları , tarihte ilk olarak kullanılma vadiı olarak duygulu zaman parçaları ve gayrı rafine mühendislik parçaları bileşenlerini ömuazzam bir biçimde olağangiysiü doğru geometrik kısıtlı toleranslar zarfında layihamdan sonrasında üretmek ciğerin düşünülmüştür.
Bu mürtefi cebir yürekermiş teknolojisi, mıhlı bir çubuğun makinenin başlangıçlığından tahrikle beslenmesini ve bir pens sebebiyle tutulmasını karınerir.
Çubuk çakılı bir stabil kılavuz burçla desteklenerek bu sayede bulunan konfigürasyon, pasaj üreticilerinin araba parçalarının az çok erdemli hassasiyet ve oldukça üstün yüzey kalitesi elde etmesine son sıcaklıkölçer yardımcı olabilir.
Kayar otomat CNC makineleri, dayanıklı çok çeşitli imalat sınai sektörlerde (otomotiv, medikal vb.) tercih edilmektedir. Üstün halde 7 eksenli gelişmiş kabiliyetleriyle, kendini piyasaya soyıtlamış ve sağlam kayar otomat torna ile üretim çözümü arayan imalat firmaları tarafından giderek elan aşkın aranmaktadır.
Kayar zihniyet teknolojisi, en lüks maksimum 42 mm çapa derece dayanıklı çok çeşitli freze-tahvil ekipmanları olan parçalarına uyabilir, minyatür prizmatik ekipman ve üstelikşenler veya 2m'den okkalı bayağı boyutta olan şaftlar üretmek midein bünyelandırılabilir.

CNC KAYAR OTOMAT TORNA TEKNOLOJİSİNİN FAYDALARI


Kayar otomat torna teknolojisinin insanlığa önemli faydası, evveli kullanılan mıhlı kafalı el işi kadar vesair teknolojilere oranla iş döngü sürelerinin son merhale azalmasıdır. Tezgahtaki kesici ağırlıkmlar, iş mimarilacak olan iş parçkakımına bayağı benzeyen konumlandırılır ve bu sayede kesmeyen doğrusu 'berhavata kalma' süresini en aza indirirken, madun iş mili de döngü süresini bir seviye daha da azaltmak ciğerin proseste mevcut konulemlerin 'üst üste binmesine' mezuniyet verir.
Kayar otomat tezgahlarının yapısal esnekliği, tipik olarak imalatı yapılacak olan deşenlerin bir seferde üretilmesine olanak tanılamar, bu da eklenmiş başkaca işçiliklemlere olan ihtiyacı ortadan kaldırmakla bu arada, hızlı kurulum avantajları gücük çtuzakışmaları son denli kolay ve bereketli bir hale getirir. Geceleyin boyunca başlangıcında personel bulunmadan gözetimsiz çtuzakışma yeteneğine sahiptir, bu çaldatmaışma koşkoca da muamele sürelerini, kusur paylarını ve pare başına maliyeti son mesabe önemli bir ölçüde azaltmaktadır.

CNC makinesi çdüzenışan ve devrede olan ekipmanları etki ile manuel geçerli medarımaişetlemlerden ve makinelere oranla bayağı çok mürtefi hassasiyet ve doğruluğa iye imalat ürünleri meydana getirebilir.

Yöntem devrede iken üretime hiç bir devran mola vermeden, 7/24 ürün imalatı devam edebilir.

şiddetli vasıflı ve nispeten yetenekli bir işletmenün çaldatmaışması ihtiyacı yoktur, midi - yarı vasıflı bir işletmen panelleri oflaz kullanması durumunda yakınlarında ve duygulu medarımaişetlerin üretilmesini sert ala sağlayabilir.

CNC Torna Tezgahlarının en yüce sağladığı avantajlarından biri bile pek çok karmaşık alışverişlemleri de aynı hızda yapabilmesidir.

CNC Kayar Otomat

işçilik maliyetlerini minimize ederek vakit ve finans tasarrufu esenlamaktadır.

İmalat kolünde istimrar katkısızlanarak hazırlıkçi firmaların kar oranlarını bayağı önemli bir ölçüde arttırır.

İmalat sanayisinde talaşlı imalar dair hassaten ağır olarak CNC Makineleri yeğleme edilmektedir. Rakiplik dünyaının ve müşterilerin ihtiyaçlarının gelişerek yoğunlaşması neticesinde CNC Kayar Otomat cihazlarına ihtiyacı da son dönemde firmaların talepleri doğrultusunda katı tombul bir şekilde ölçübile arttırmıştır.
Otomotiv ,metal imalat , kocaç ve yalıtım işleme sınai kuruluşları CNC Kayar Otomat sistemleri ve çtuzakışmalarına berenarı önemli bir ölçübile ihtiyaç duymaktadır.

Kayar Otomat Sistemi Ana Parçaları
Giriş Aygıtları
Giriş Aygıtları CNC Torna Kayar Otomat sunum yazılımına data vurmak midein kullanılan vasıtalardır.
Delikli izole bant okuyucu, manyetik bant okuyucu ve bilgisayar sistemleri.

cnc kayar otomat Makine Arama Birimi (MCU)
CNC Kayar Otomat makinesinin en önemli unsurlarından biridir. Bu ünitede, makinanın tüm arama eylemleri gerçekleşir.
MCU biriminde makine sinein kodlanmış talimatlar yer alarak okunur. Emir kodu çözülürerek eksen talimatları harfiyen doğrusal ve dairesel hareketler ile uygular.
Eksen komutları amplifikatör devrelerine iletir.
Her sürücü ekseni konum, takat, anlayışsız bildirim sinyallerini yönlendirir.
Soğutma mayisı, mil açım, kapama kabil yardımcı denetçi fonksiyonları da bu ünitede uygulanır.

Takım Tezgahı


CNC Kayar Otomat tezgahında momentumı, pozisyonu kontrolör ve takip etmek ciğerin kayar tabla ve iş mili hali hazırda tip ile yanında çkızılışmaktadır.
Tabla, X ve Y ekseni yönünde. Z ekseninde ise iş mili cnc kayar otomat denetçi edilir.

Sürüş Sistemi



Sürüş Sistemi ise, mplifikatör devreleri, motorlar ve vidalardan meydana gelmektedir. MCU eksenlerden gelen sinyalleri amplifikatör devlerine iletmektedir.
Motorlar otomobil tablasını harekete giymek için vidaları aldığı komutlar ikaznca döndürür.

Geri Bildirim Sistemi



Bu dizge bir nevi muayene sensörü görevi üstlenmiştir. Aynı anda ölçüm sistemi görevini bile ifa etmektedir. Kendisi ile birlkte çhileışan kesici ekibinın konumunu ve çabuklukını izleyen devirtürücüler bile bulunur. MCU bu semsörlerden iletilen sinyalleri allıkır, konum ve şiddet hatalarını düzeltmek dâhilin faydalanır.

Görüntüleme Birimleri



CNC Kayar Otomat Torna Tezgahının komutlarını görüntülük vasıtası ile sahnelemek ciğerin monitör kullanılır.

Report this wiki page